U četvrtak 2. Pab kviz

131

Propustili ste Prvi pab kviz? Nema veze, u četvrtak 22.11.2018. godine od 21h na redu je drugi. Sastavite ekipu i dođite u Balkan pab da okušate sreću, provjerite znanje, dobro se zabavite i naučite nešto novo, a ukoliko pobjedite – dobijate i knjigu na dar – Nordijska mitologija.

Takmičenje je jednostavno – 50-ak pitanja podijeljenih u šest oblasti, tj. opšta informisanost, istorija, geografija, književnost, film i muzika, sport. Učesnici na pitanja odgovaraju na unaprijed pripremljenim papirima, u dvije runde, sa 15 minuta pauze između njih.

Ekipe se sastoje od dvoje do šestoro ljudi, a na kapitenima je da naprave najbolju kombinaciju znanja iz raznih oblasti. Na kraju večeri, svi odgovori se prikupljaju i boduju, a ekipa sa najviše tačnih odgovora ponijeće laskavu titulu pabovskog sveznalice, uz vrijedne nagrade.

Učešće u kvizu je besplatno za sve učesnike, olovke i papire obezbjeđuje ekipa Pab kviza, a učesnici samo treba da ponesu dobro raspoloženje i mnogo znanja.

“Osnovni cilj je dobra zabava uz druženje i smijeh, ali svakako da će se na papirima ispred vas naći i poneko teže pitanje, čisto da bi se atmosfera malo zagrijala. Od zastave Lihtenštajna, preko života Nikole Tesle, do autora Praškog groblja – nema te informacije koja je beskorisna kada je veče za Pab kviz”, kaže Aleksandar Pantelić, predsjednik Udruženja “Stand-up BH, koje je organizator pab kviza.

Okupite dobru ekipu, smislite kreativno ime i naoružate se znanjem. Titula pabovskog sveznalice čeka!

IZVORbrckodanas.com
Prethodni postĐurđeviću priznanje za doprinos u razvoju atletike
Sledeći postPoziv građanima da se zaštite od vremenskih nepogoda