U naletu automobila, više lica povrijeđeno, jedno preminulo

133

Policija Brčko distrikta BiH je u nedjelju 16.5.2021. godine u 19:49 časova zaprimila prijavu da je u mjestu Gornji Rahić došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je više lica povrijeđeno.

„Odmah nakon prijave policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su izlaskom na lice mjesta utvrdili da je do povreda više lica došlo udarom motornog vozila od strane jednog lica, na terasi jednog ugostiteljskog objekta, te da je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede od kojih je u toku noći u Bolnici u Brčkom preminulo,“ saopšteno je iz Policije.

Na licu mjesta je pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta BiH izvršen uviđaj, a slobode lišeno lice Č.E. rođen 1996. godine u Maoči, nastanjen u Rašljanima, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ubistvo u pokušaju” i krivično djelo „Teška krivična djela protiv opšte sigurnosti ljudi i imovine”, u vezi sa krivičnim djelom „Izazivanje opšte opasnosti” Krivičnog zakona Brčko distrikta BiH.

Lice Č.E. će uz Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima biti predato u dalju nadležnost Tužilaštva Brčko distrikta BiH.

IZVORbrckodanas.com
Prethodni postRadarske kontrole u periodu od 17.5. – 23.5.2021. godine
Sledeći postMuzička škola raspisala oglas za prijem učenika u pripremno odjeljenje i prvi razred