U petak potpuna obustava saobraćaja u Dejtonskoj ulici

60

Policija Brčko distrikta BiH odobrila je potpunu obustavu saobraćaja za sva vozila u Dejtonskoj ulici u periodu od petka 11. avgusta od 06:00 časova, do subote 12. avgusta 2023. godine takođe do 06:00, zbog rekonstrukcije kolovoza.

„U navedenom vremenskom periodu saobraćaj će u potpunosti biti obustavljen navedenom dionicom puta i odvijaće se uz adekvatne saobraćajne barijere i signalizaciju, te uz uputstva od strane izvođača, kao i uz saglasnost i asistenciju policijskih službenika Policije Brčko distrikta BiH“, saopšteno je iz Policije.

Na ovoj dionici saobraćaj će se odvijati alternativnim pravcima i to:
– Kružni tok Bolnica
– Kružni tok Brod – zaobilaznica Krepšić i obrnuto.

Stanovnici koji žive u Dejtonskoj ulici mogu da koriste alternativni pravac kroz ulicu Mujkići III preko naselja Ivici, kao i kroz ulicu Lejlića iz naselja Gluhakovac ulicom Ciglana pored zgrade Policije Brčko distrikta BiH.

„Pozivamo sve privredne subjekte koji u navedenom periodu neće imati pristup svojim poslovnim objektima, da imaju razumijevanja i poštuju saobraćajnu signalizaciju u navedenom periodu, te da svoje poslove usklade sa navedenim aktivnostima potpune obustave saobraćaja na pomenutoj dionici puta u ulici Dejtonska“, apeluju iz brčanske policije.

IZVORwww.brckodanas.com; www.policijabdbih.gov.ba
Prethodni postRadarske kontrole u periodu od 7.8.2023. godine do 13.8.2023. godine
Sledeći postAna Tikveša – Mama M sa najljepšom profesijom