U ponedjeljak 27. juna mladi sa članovima Vlade i Skupštine o temama od interesa za ovu populaciju

20

Vijeće/Savjet mladih Brčko distrikta BiH u ponedeljak organizuje završni događaj ovogodišnjih Susreta mladih pod nazivom „Mladi pitaju“. Sastanak mladih sa čelnicima izvršne i zakonodavne vlasti Brčko distrikta BiH biće upriličen u velikoj sali Skupštine sa početkom u 11:00 časova, a ovom prilikom partner Savjeta mladih – Institut za razvoj mladih KULT, prezentovaće i Nacrt strategije za mlade, te najnovije istraživanje o problemima i potrebama mladih Brčko distrikta BiH.

Savjet mladih ujedno će napraviti kratak osvrt na petomjesečni projekat „Susreti mladih Brčko 2022“, kao i druge svoje aktivnosti, te pokazati da Brčko ima snažnu krovnu organizaciju mladih, a predsjednik Savjeta mladih Vladimir Kanostrevac ističe da su on i njegove kolege i koleginice posebno ponosni na ovaj događaj, na kojem će biti omogućen neposredan kontakt mladih sa donosiocima odluka, te je pozvao sve mlade da se pridruže ovom događaju.

«Zaista raduje činjenica da će predstavnici vlasti sjesti sa mladima, razgovarati otvoreno i odgovarati na njihova pitanja. Zaista je važno da predstavnici vlasti vide rezultate istraživanja o problemima i potrebama mladih, kao i nacrt Strategije za mlade, kao vid sistemskog riješenja tih problema i potreba. Ovim ujedno završavamo i više nego uspješne ovogodišnje Susrete i mislim da nema boljeg načina za to od razgovora, zato pozivam sve mlade da nam se pridruže u ponedeljak u Skupštini», kaže Kanostrevac.

Svi zainteresovano da prisustvuju ovom događaju, za isti se mogu prijaviti PUTEM LINKA.

„Susreti mladih Brčko distrikta 2022“ održavaju se zahvaljujući BHRI (Bosnia and Herzegovina resiliance) projektu kojeg realizuje Međunarodna organizacija za migracije BiH (IOM), a finansira Austrijska razvojna saradnja.

IZVORwww.brckodanas.com
Prethodni postZa tri godine Policija Distrikta provela 12 akcija na suzbijanju zloupotrebe i prodaje droge
Sledeći postKK Lavovi Brčko i zvanično u WABA ligi