U saobraćajnoj nesreći smrtno stradao pješak

69

Dana 22.2.2016. godine oko 00:25 sati, u ulici Stari Brod u Brčkom, dogodila se teška saobraćajna nezgoda, u kojoj je jedno lice smrtno stradalo.

Na mjestu događaja policijski službenici su Jedinice saobraćajne policije, su konstatovali da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo putničko vozilo marke ¨Mercedes¨, bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljalo lice – vozač sa inicijalima J.O. rođen 1992. godine iz Brčkog, te pješak sa inicijalima A.M. rođen 1982. godine iz Brčkog koji je usljed povreda zadobijenih u ovoj saobraćajnoj nezgodi, smrtno stradao.

Prema prikupljenim informacijama sa lica mjesta, do saobraćajne nezgode najvjerovatnije je došlo tako što se p/m/v marke „Mercedes“ kretalo ulicom Stari Brod i na desnoj strani kolovoza, prednjim desnim dijelom vozila, ostvario kontakt sa tijelom pješaka A.M., koji je od zadobijenih povreda smrtno stradao, a na vozilu je pričinjena manja materijalna šteta.

Na mjestu događaja, policijski službenici Jedinice saobraćajne policije Policije Brčko distritka BiH, pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta BiH, obavili su uviđaj, te su preduzeli sve mjere i radnje na dokumentovanju ove teške saobraćajne nezgode.

Lice-vozač sa inicijalima J.O. je lišen slobode i priveden u Policiju Brčko distrikta BiH.

Prethodni postVolvo planira zamijeniti automobilske ključeve sa smartphoneom
Sledeći postBDP započeo političko djelovanje na teritoriji Brčko distrikta

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime