U teškoj saobraćajnoj nezgodi smrtno stradalo jedno lice, dvoje povrijeđeno

142

U mjestu Dubrave kod Brčkog sinoć se dogodila teška saobraćajna nesreća, u kojoj je jedno lice smrtno stradalo, jedno teže, a jedno lakše povrijeđeno. U Policiji Distrikta kažu da im je nesreća prijavljena oko 20:00 časova.

„Policiji Brčko distrikta BiH je dana 5.6.2023. godine u 20:14 časova prijavljena teška saobraćajna nezgoda u mjestu Dubrave, Brčko distrikt BiH, u blizini jednog ugostiteljskog objekta, te da ima povrijeđenih lica, kao i da se ne može otvoriti motorno vozilo marke „VW Golf III”, navodi se u saopštenju Policije.

Nakon prijave policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH, kao i pripadnici Službe hitne medicinske pomoći i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice došli su na mjesto nesreće i preduzeli mjere i radnje svako iz svoje nadležnosti.

„Na licu mjesta izvršen je uviđaj pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta BiH, utvrđeno je da je saobraćajnu nezgodu prouzrokovao vozač motornog vozila usljed neprilagođene brzine kretanja motornim vozilom i upravljanjem vozilom prije sticanja prava na upravljanje“, kažu u Policiji.

U saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao vozač golfa inicijala I.D. rođen 1985. godine u Doboju, nastanjen u Brčkom, jedno maloljetno lice zadobilo je teške tjelesne povrede, dok je lice inicijala A.J. rođen 1970. godine u Gradačcu, nastanjen u Brčkom, zadobilo lake tjelesne povrede.

Za vrijeme uviđaja saobraćaj na regionalnom putu R460 u mjestu Dubrave bio je obustavljen četiri časa i odvijao se alternativnim pravcima.

IZVORwww.brckodanas.com; www.policijabdbih.gov.ba;
Prethodni postNakon pokušaja ubistva supruge, O.H. upućen na izdržavanje kazne
Sledeći postBolji posao – sedmična ponuda poslova