U toku prijave na radionice o ženskom preduzetništvu

135

Ukoliko želite da dobijete ideju za pokretanje vlastitog posla, ili već znate čime želite da se bavite, ali vam je potrebna podrška za početak i razvoj svoje samostalne poslovne djelatnosti, prijavite se na radionice o ženskom preduzetništvu, koje će biti održane u septembru u Brčkom.

Naime, Inicijativa za kvalitet i održivi razvoj ’’IKOR’’ Banja Luka, u saradnji sa Udruženjem građana ’’DEMOS’’ iz Brčkog, a pod pokroviteljstvom Agencije za razvoj preduzeća ’’EDA’’ Banja Luka, organizuje seriju radionica pod nazivom  ’’Zeleno preduzetništvo kao podrška razvoju ženskog preduzetništva u Brčko Distriktu’’.

“Radionice su namijenjene punoljetnim osobama ženskog pola nastanjenim u Brčko distriktu BiH, koje pokreću ili imaju namjeru da pokrenu samostalnu preduzetničku djelatnost. Osnovu radionica čine tri oblasti – Osnove preduzetništva, Zeleno preduzetništvo i Digitalni marketing,” kažu organizatori.

Besplatne cjelodnevne radionice biće organizovane tokom dvije zadnje sedmice septembra, odnosno 22. i 23.09.2020. i 29. i 30.09.2020. godine u periodu 09:00 – 17:00 časova.

“Osim teorijskog dijela, učesnice će steći i praktična znanja za izradu biznis plana, popunjavanje aplikacije za grant sredstva domaćih i međunarodnih organizacija, a uspješne poslovne priče sa učesnicama podijeliće i motivacione govornice, preduzetnice iz Bosne i Hercegovine. Učesnicama koje nakon realizovanih radionica iskažu interesovanje za pokretanje i razvoj konkretne poslovne aktivnosti, kao što je registrovanje organizacije, izrada biznis plana ili popunjavanje aplikacije za grant sredstva, biće obezbijeđen i dvomjesečni mentoring program podrške,” navode organizatori.

Svim učesnicama koje uspješno završe program obuke, biće dodjeljen i sertifikat o učešću.

Broj mjesta je ograničen, stoga se prijavite što prije, a najkasnije do 10.09.2020. godine.

Više informacija o prijavi i mjerama zaštite od virusa korona tokom održavanja radionice, pročitajte na radionice-žensko-preduzetništvo-prijava

IZVORbrckodanas.com
Prethodni postObjavljeni registri zaposlenih i imenovanih lica u javnom sektoru Distrikta
Sledeći postRadarske kontrole u periodu od 24.08.2020. godine do 30.08.2020. godine