U toku prijave za 22. “Derventa Open”

86

Međunarodni turnir u odbojci na pijesku ‘”Derventa open 2022”, koji se ove godine održava po 22. put, igra se 2. i 3. jula na terenima kod Gradskog parka u Derventi. Organizator tradicionalnog turnira je Odbojkaški klub “Derventa“, uz podršku grada, a nagradni fond turnira je 2.500 KM.

Osim tradicije duže od dvije decenije, derventski turnir svake godine ima i veliki odziv ekipa, među kojima su i Brčaci, ali i stanovnici drugih gradova u BiH, Srbiji i Hrvatskoj.

“Ponovo smo se vratili na naš termin u prvoj sedmici jula, kada su sve ekipe slobodne i kada su u mogućnosti da dođu na turnir. Prošle godine se takmičilo 27 ekipa, a ove godine nam je cilj da taj broj bude i veći, za šta već ima naznaka. Drago nam je da se skoro sve ekipe koje jednom dođu, opet vraćaju i dovode svoje saigrače i prijatelje, što je najbolja reklama za turnir. Odražavmo i epitet međunarodnog turnira, jer nam dolaze ekipe iz Srbije i Hrvatske, koje su se najavile i ove godine”, ističu organizatori.

Prvog dana turnira planirane su kvalifikacione utakmice, dok su drugog dana na programu polufinalne i finalne utakmice. Turnir se igra u ženskoj i muškoj konkurenciji.

IZVORwww.brckodanas.com
Prethodni postOdržana psihološka radionica za oboljele od MS
Sledeći postUspješan vikend za članove AK Cross