U toku prijave za IV Gradsko KVIZ takmičenje

284

U organizaciji Udruženja Stand – Up BH u nedjelju 20. marta 2022. godine u sportskoj dvorani JU Gimnazija u Brčkom sa početkom u 13:00 časova biće održano četvrto Gradsko KVIZ takmičenje.

“Na prethodna tri takmičenja učestvovalo je više od 100 ekipa iz Bosne i Hercegovine i regiona. Nagradni fond kviza je 700 KM. Prvoplasiranoj ekipi će pripasti 400 KM, dok će ekipe koje zauzmu drugo i treće mjesto odnijeti sa sobom 200, odnosno 100 KM”, kažu u udruženju.

Pravo takmičenja imaju ekipe od najmanje dva, a najviše četiri člana. Mogu se prijaviti ekipe iz bilo kojeg grada, a učešće na takmičenju je besplatno za sve učesnike.

“Ekipe će na kvizu odgovarati na pitanja na unaprijed pripremljenim formularima. Kviz se sastoji od 50-ak pitanja, podijeljenih u šest oblasti – opšta kultura, istorija, geografija, književnost, sport, film i muzika”, ističu organizatori.

Prijave ekipa su otvorene do subote 19. marta, a prijaviti se možete na sljedećem:linku.

“Na vama je samo da okupite dobru ekipu, smislite kreativno ime i naoružate se znanjem. Titula gradskog šampiona vas čeka!”, poručuju iz Stand-Up BH.

Kviz će biti organizovan u okviru obilježavanja Dana Brčko distrikta.

IZVORwww.brckodanas.com
Prethodni postU Brčkom 27. marta međunarodni polumaraton
Sledeći post“Priča o putovanju i odrastanju” u nedjelju na pozornici Doma kulture