Učenici Ekonomske škole Brčko osvojili drugo mjesto na Međunarodnom sajmu turizma

243

Na 17. Međunarodnom sajmu turizma i ekologije, koji je održan u Lukavcu od  9. do 11. maja 2019. godine, učenici JU Ekonomske škole Brčko Drago Ostojić i Anđel Stokić, predvođeni mentorom Markom Gajićem, takmičili su se u kuvanju i osvojili drugo mjesto.

Ovo priznanje izuzetno je značajno za školu i potvrda da mladi ljudi koji se u njoj obrazuju zaista mogu da na pravi način praktično primjene sve ono što u školi uče.

Ono što ističu u ovoj školi jeste da “učenici smjerova trećeg stepena kuvar i konobar i četvrtog stepena ugostiteljsko – kulinarski tehničar po završetku škole imaju obezbijeđen posao”.

Naredne školske godine Ekonomska škola u području rada ugostiteljstvo i turizam, osim smjerova konobar, kuvar i ugostiteljsko-kulinarski tehničar, upisuje i smjer turistički tehničar, dok u području rada ekonomija, pravo, administracija i trgovina upisuje smjerove: ekonomski tehničar, ekonomski tehničar-poslovna informatika, komercijalni tehničar, bankarski tehničar, poslovno-pravni tehničar i carinski tehničar.

IZVORbrckodanas.com
Prethodni postZavršeni radovi na brčanskoj obilaznici – čeka se tehnički prijem
Sledeći postPočela sa radom Škola rukometa “Perihel”