Udruženje oboljelih od MS – održan sastanak UO

125

Članovi Upravnog odbora Udruženja oboljelih od multiple skleroze Brčko distrikta BiH održali su radni sastanak, poslije dužeg vremena.

Predsjednica Udruženja, Slavica Jekić, kaže da sastanak nije mogao biti ranije organizovan, s obzirom da im nisu išli na ruku vremenski uslovi u prethodnom periodu, prostorije udruženja koje je teško zagrijati, kao i teža pokretljivost članova Udruženja.

“Na sastanku smo razgovarali o prethodnom periodu, ostvarenim rezultatima, ali i planovima koji nam slijede u narednom periodu. Zadnja srijeda u maju se kod nas i u svijetu obilježava kao Svjetski dan borbe protiv multiple skleroze, te smo donijeli zaključke kako da i mi obilježimo ove dane koji su pred nama”, kaže Slavica Jekić.

Izvor: freepik.com

Planirano je da organizuju druženje da sugrađanima i da ih kroz razgovor i promotivni materijal upoznaju sa ovim oboljenjem i problemima sa kojima se suočavaju, o čemu će takođe razgovarati i sa medijima i širom javnošću, kao i sa predstavnicima vlasti.

Iz Udruženja još jednom pozivaju sve one kojima je dijagnostikovano ovo oboljenje da se pridruže Udruženju i daju svoj doprinos u borbi protiv ove podmukle bolesti, za koju lijek još nije otkriven, ali ni tačan uzrok ili uzroci nastanka.

IZVORwww.brckodanas.com
Prethodni postRadarske kontrole za period 16.5.2022. godine do 22.5.2022. godine
Sledeći postJuniorke “Lavova” sigurne protiv ekipe “Orlova”