Upis na novi ciklus besplatnih kurseva engleskoj jezika u Brčkom

126

Nakon uspješno završenog devetomjesečnog ciklusa pohađanja besplatnih kurseva engleskog jezika na području Brčkog, Centar za lični i profesionalni razvoj u saradnji sa El-Roi Evropskim centrom za obrazovanje iz Londona te uz podršku Američkog kutka kao i Omladinskog centra Vermont, u mjesecu februaru organizuje novi ciklus kurseva engleskog jezika za sve građane Brčkog.

Do sada smo našim besplatnim kursevima engleskog jezika obuhvatili oko 100 polaznika iz Brčkog.

Pozivamo sve zainteresovane građane da se do kraja mjeseca februara prijave za novi ciklus obuke koji bi počeo polovinom marta te tako osiguraju svoje mjesto u novim grupama polaznika kursa engleskog jezika.

Napominjemo da su naši kursevi namijenjeni svim građanima a sa posebnim akcentom na socijalno ugrožene građane koji nisu u mogućnosti samostalno finansirati postojeće kurseve engleskog jezika. Naši kursevi, knjige i međunarodni certifikati su u potpunosti besplatni za socijalno ugrožena lica. Građani koji nisu socijalno ugroženi imaju jedinu obavezu samostalnog finansiranja udžbenika u iznosu od 27 KM za svaki nivo kursa dok nastavu i certifikat dobivaju besplatno.

Kurs se sastoji od ukupno 9 nivoa a kandidati nastavu pohađaju na onom nivou koji se prethodno utvrdi predtestiranjem prilikom same prijave na kurs na web stranici Lpr centra: www.centarlpr.com.

El Roijevi besplatni kursevi se istovremeno implementiraju u 35 zemalja svijeta a u Bosni i Hercegovini smo do sada, preko Lpr Centra, ovim kursevima obuhvatili oko 1500 polaznika u 19 gradova.

Prijave su u toku i vrše se putem zvanične web stranice Centra: www.centarlpr.com

Prethodni postŠta leži ispod čuvenih građevina u Rusiji
Sledeći postOdržan glavni pretres u predmetu protiv optužene doktorice Šećerbegović

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime