Upriličen prijem za novinare u Brčkom

65
brckodanas.com - prijem za novinare

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH mr. sc. Siniša Milić povodom novogodišnjih praznika organizovao je prijem za predstavnike medija u Hotelu „Jelena“ te im uručio simbolične poklone kao znak zahvalnosti za kontinuiranu saradnju s Vladom Brčko distrikta BiH.

„Ovo je nastavak jedne jako lijepe tradicije – druženja s predstavnicima medija na kraju kalendarske godine i prilika da se u neformalnom razgovoru međusobno informišemo o poboljšanju buduće saradnje. Možemo biti zadovoljni načinom izvještavanja medija sa sjednica Vlade i praćenjem događaja koji su bili bitni u našem gradu.

Ono što je bilo pozitivno u proteklom periodu nastojat ćemo da zadržimo u novom mandatu Vlade, a ono manje dobro nastojat ćemo da unaprijedimo i popravimo.

Medijsko praćenje sjednica Vlade će se nastaviti i u ovom mandatu, tako da i dalje očekujemo uspješnu saradnju, a sve s ciljem zajedničkih interesa, pravilnog informisanja građana i, naravno, napretka ove lokalne zajednice.

Siguran sam da ćemo uz zajedničko razumijevanje ostvariti i zajednički napredak. Napredak u slučaju Distrikta je otvaranje novih radnih mjesta i mislim da se samo kroz taj uspjeh može mjeriti uspjeh ove, pa i svake buduće Vlade“, izjavio je gradonačelnik Siniša Milić.

Milić je svim prisutnim novinarima poželio sretne predstojeće praznike, poželjevši im mnogo ličnog i profesionalnog uspjeha u idućoj godini, sreće i zdravlja, te im se još jednom zahvalio na saradnji i praćenju rada i njega kao gradonačelnika, ali i Vlade Brčko distrikta BiH.

Prijemu su prisustvovali predstavnici svih lokalnih medija te dopisnici entitetskih i državnih medija.

VIAbdcentral.net
Prethodni postGradonačelnik otvorio četvrtu klizališnu sezonu
Sledeći postOdbojkaši Jedinstva porazili odbojkaše „Zalau“ kluba iz Rumunije

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime