Uskoro u Brčkom – informativni dan o trudnoći, porođaju i roditeljstvu

278

Škola za trudnice “Radosnica” iz Banjaluke organizuje u Brčkom jedinstveni, besplatni i regionalni događaj PANEL ZA TRUDNICE – informativni dan o trudnoći, porođaju i roditeljstvu.

Panel će biti održan 22. decembra 2022. godine od 17:30 časova u Omladinskom centru u Brčkom.

Na panelu će zainteresovanim polaznicama, kao i njihovim pratiocima, stručna predavanja održati dr Maja Bereš, spec.ginekologije i akušerstva, dr Samir Mujkić, spec. pedijatrije, mr zdr. njege Vlatka Bojanić, mr genetike Ajla Ridžal i Svjetlana Gavrić, glavna med. sestra ginekologije.

Organizatori očekuju veliko interesovanje za ovaj događaj trudnica iz Brčkog, Bijeljine, Tuzle, ali i svih ostalih mjesta u bližoj i daljoj okolini Brčkog, koje žele da budu dio ovog velikog događaja. Zato je prijava za događaj neophodna.

“Sve one trudnice koje žele da budu dio ovog velikog događaja, bez obzira gdje žive, dobro su došle. Prijava je obavezna, a prijaviti se mogu u inbox naše facebook stranice ili putem broja telefona 065915979. Ono što je još značajno jeste da nakon stručnih predavanja slijedi velika nagradna igra. Naši prijatelji i sponzori obezbjedili su bogate nagrade i poklone”, kažu organizatori.

Više informacija o ovom događaju, koji se ne propušta, potražite na stranici Radosnice.

IZVORwww.brckodanas.com
Prethodni postSa radom počinje Mješoviti hor „Art Serbica“
Sledeći postTražite posao? Kolektiv organizuje podršku nezaposlenim ženama