Uspješno realizovan prvi masovni trening na otvorenom u Brčkom

178

Ekipa „Izađi i treniraj“ u subotu je posjetila Brčko. Poslije uspješno realizovanog prvog masovnog treninga na otvorenom u Bijeljini, na red je došlo Brčko. I prije samog događaja prijavio se veliki broj učesnika te je bilo neupitno da će ovo biti događaj o kome će se pričati.
Preko 130 vježbača iz Brčkog, kojima je u goste došlo oko 50 ljudi iz Bijeljine, učinili su da Trg mladih u Brčkom izgleda nesvakidašnje. Generalni pokrovitelj manifestacije bile su i ovaj put kompanije Sport Vision i Nike, koji su svim učesnicima poklonili NIKE majice, pokolon vaučere sa popustima kao i najsrećnijem koji je bio izvučen u nagradnoj igri novi model NIKE FREE RUN patika.

Domaćin je bila fitnes instruktor Dijana Bosankić iz Brčkog koja je održala polučasovni trening, a specijalni gost bio je dr Saša Plećević, svima dobro poznat kao dr Feelgood, koji je govorio o pravilnom načinu ishrane, zdravom životu kao i pravilnom vježbanju.

Čitav događaj ispratio je veliki broj medija, DJ, dobra muzika, odlični vježbači, dobro raspoloženje i energija poslali su jasnu poruku, a to je da je Brčko grad sporta.

Prethodni postKokice su zdravije od voća i povrća
Sledeći postSrednjoškolci ASuBiH Lokalnog tima Brčko ugostili su srednjoškolce iz Lokalnog tima ASuBiH Gornji Vakuf/Uskoplje

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime