Veče za pamćenje – druženje bivših i sadašnjih odbojkaša i odbojkašica

1293

Posljednji desetak dana u Brčkom se, kada je riječ o sportskim dešavanjima, mnogo priča o odbojci. Naše najbolje seniorske ekipe i u muškoj i u ženskoj odbojci postali su državni šampioni, za njih je prijem organizovao i gradonačelnik, a sinoć je naš poznati odbojkaš i bivši reprezentativac Siniša Stanković, koji je sa MOK „Jedinstvo“ osvojio brojne titule, među kojima i onu šampiona države, organizovao druženje za bivše i sadašnje odbojkaše.

„Dok sam ograo odbojku želio sam da imam svoj kafić, Caffe Sport Voley, gdje ćemo se mi odbojkaši, odbojkašice, sportski radnici okupljati, i polako sam započeo tu priču prije desetak godina i sticajem okolnosti ispostavilo se da je to bio pravi potez, i stvarno je postao druga kuća odbojkašima i odbojkašicama“, rekao je Siniša za naš portal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svaka odbojkaška titula u našem gradu proslavlja se upravo u ovom kafiću, svaki pehar je poslije sportskog terena naprije donesen ovdje, odbojkašice i odbojkaši se tu osjećaju kao svoji na svome i dobro druženje je sigurno zagarantovano.

 

Sinoć su se tu našli i oni koji su proteklog vikenda donijeli nagrade svom gradu, kao kapiteni Sandra Mitrović i Saša Zimonjić, kao i oni koji su igračku karijeru završili i danas rade neke druge poslove, osnovali su porodicu ili se posvetili trenerskom poslu, ali je ta spona koja ih veže i dalje čvrsta i taj timski duh i prijateljstvo se zaista sinoć moglo osjetiti.

 

Dijana Vasić, naša natrofejnija igračica i bivša reprezentativka, a danas trener u svojoj odbojkaškoj akademiji, kaže da joj ovo mjesto mnogo znači i da to nije tipičan kafić. Drago joj je što je ostala vezana za sve ove ljude, kao i to što je ostala u svijetu odbojke i danas dječacima i djevojčicama prenosi stečeo znanje, ali ne samo odbojkaško, nego i ono iskustveno i koliko je važno da svi budemo dobri ljudi.

„Odbojka je timski sport, i kao takav, htjeli mi to ili ne, povezuje nas, moramo se oslanjati na svog saigrača, jer sami ne možemo, a iz toga izrastaju i neke druge veze, odnosno takve da znam da među ovim ljudima koji su se večeras okupili u stvari imam prijatelje za cijeli život“, kaže Dijana.

 

Organizator odbojkaške večeri i vlasnik Caffe Sport Voley-a Siniša Stanković kaže da je ovo prvo druženje ovakvog tipa i da će sigurno prerasti u tradiciju, i to ne samo za brčanske odbojkaše i odbojkašice, nego i za one iz drugih bh gradova i susjednih država.

www.brckodanas.com

Prethodni postSjajna Brankica Damjanović u Brčkom
Sledeći postGašper Katrašnik pobjednik prve etape trke Beograd – Banjaluka 2018

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime