Vidovdanska trka 25. juna

82

“Vidovdanska trka”, jubilarna 20., počinje 25.6.2016. godine. Ovo je danas najavljeno na dodjeljivanju zahvalnica svima koji su doprinijeli da trka može biti organizovana i ove godine.

“Vidovdanska trka” i ove godine je u našem gradu a slavi 20. rođendan. Da je ovaj događaj jedan od većih sportskih događaja govori i činjenica da je trka dobila najveće priznanje evropske atletske federacije iz oblasti sveukupne organizacije, sigurnosti, ekološke ispunjenosti i medicinskih standarda, poručuju organizatori. Iza organizacije stoje mnogi, a najzaslužnijima su uručene i zahvalnice.

“Mi smo svjesni da ovo nije samo naša zasluga nego i rezultat svih institucija u ovom gradu. Danas smo se okupili kako bi podijelili priznanja svima koji su omogućili da se ovaj veliki događaj održi i ovu godinu. Nedostatak usvojenog budžeta predstavlja problem, no nećemo dovesti u pitanje da projekat budu ugrožen ni u jednom segment”, kazao je Branislav Đurđević, direktor Vidovdanske trke.

I ove godine je dobar odziv učesnika, njih čak 5.000, a očekuju se gosti iz brojnih zemalja.

(BDCTV)

Prethodni postSrednjoškolci ASuBiH Lokalnog tima Brčko ugostili su srednjoškolce iz Lokalnog tima ASuBiH Gornji Vakuf/Uskoplje
Sledeći postFacebook Messenger ponovo omogućava slanje SMS poruka

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime