Više od 7.000 posjetilaca na klizalištu na Blatuši

70

Klizalište na Blatuši, koje je zvanično otvoreno 8. decembra 2015. godine, do sada je posjetilo više od 7.000 klizača, što najbolje govori o velikoj zainteresovanost naših građana, ali i posjetilaca iz susjednih opština, za ovaj jedinstven vid zabave u Brčkom.

Najbrojniji među posjetiocima su školarci, osnovci i srednjoškolci. Neki od njih kližu na Blatuši već treću godinu za redom, pa su postali solidni, neki čak i vrlo dobri klizači, a često nas obraduju nekim atraktivnim klizačkim umijećem. Najviše vremena na klizalištu su provodili tokom zimskog raspusta, ali i sada nađu sat-dva slobodno da provedu na klizalištu. I naši najmlađi sugrađani, od kojih neki imaju po dvije i po godine, odlučili su stati na klizaljke da bi se oprobali u ovoj sportskoj vještini. Zajedno sa animatorima uspjeli su da, kroz razne improvizacije, provedu zanimljiv sat na ledenoj ploči.

Klizalište na Blatuši postalo je omiljeno okupljalište svih generacija, a predstavlja i odličnu priliku za planiranje zabavnog porodičnog vikenda, jer u njemu podjednako uživaju i djeca i odrasli. Osim sugrađana, posjetioci dolaze i iz okolnih mjesta i gradova, koji nemaju klizalište, poput Gunje, Orašja, Šamca, Žabara, Lopara pa i Bijeljine.

Ledena ploča na Blatuši površine je 30×15 metara. Cijena za sat klizanja radnim danima je 3 KM a vikendom 5 KM. Radno vrijeme klizališta je od 09:00 – 22:00 h a zadnja prodaja ulaznica je u 21:00h. Klizanje je besplatno svakim radnim danom od 09:00 – 10:00h.

Do kraja klizališne sezone je ostalo još malo, pa pozivamo sve one koji još nisu posjetili Blatušu da to učine a one koji su naši redovni posjetioci da iskoriste preostalo vrijeme da se dobro zabave, rekreišu ali i dodatno usavrše svoje klizačke vještine.

Prethodni postČlanovi Sekcije Elektroprivrede FBiH darivali krv
Sledeći post“Maša i medvjed” dostigli Adel i “Gangnam stajl”

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime