Za vikend potpuna obustava saobraćaja na Bulevaru mira kod raskrsnice Kuglana

26

Zbog izvođenja završnih radova na formiranju kružne raskrsnice “Kuglana”, Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine izdala je rješenje kojim se odobrava potpuno obustavljanje i zabrana saobraćaja za sva vozila na Bulevaru mira, na dionici kružne raskrsnice “Kuglana”, u periodu od 4. novembra 2023. godine od 07:00 časova, do 5. novembra 2023. godine do 18:00 časova.

U navedenom vremenskom periodu na mjestima zatvaranja, saobraćaj će se, uz adekvatne saobraćajne barijere i vertikalnu signalizaciju, te uz uputstva od strane izvođača, kao i uz saglasnost i asistenciju policijskih službenika Policije Brčko distrikta BiH, odvijati alternativnim pravcima. Osnovni alternativni i isključivi pravac za teretna motorna vozila je obilaznicom oko grada Brčkog. Interni prigradski i gradski saobraćaj odvijaće se sljedećim alternativnim pravcima:
– Iz pravca Bijeljine preko kružne raskrsnice “Š” saobraćaj se usmjerava ulicom Braće Ribnikar, raskrsnica “Kasino”, te ulicama Studentska i Fra Šimuna Filipovića do raskrsnice “Izbor”.
– Iz ulice Josipa Juraja Štrosmajera, saobraćaj se usmjerava na bočne ulice i to Branislava Nušića ili Hasana Bećirovića, zavisno od pravca kretanja vozila.
– Iz pravca Bulevara mira usmjeravanje će se vršiti ulicama Cvijete Zuzorić i Svetog Save, zatim ulicom Desanke Maksimović dalje prema Bijeljini.

IZVORwww.brckodanas.com; www.policijabdbih.gov.ba;
Prethodni postVakcinacija protiv sezonske gripe počinje u ponedjeljak
Sledeći postSandri Ikanović Jovičić iz Brčkog uručeno priznanje za izvrsnost u radu