Zaštita računarskih podataka u poslovno informacionim sistemima

31
Iz arhiva

Udruženje poslodavaca Brčko distrikta BiH, u okviru projekta „Globalni trendovi i lokalni razvoj privrede Brčko distrikta BiH“, organizuje predavanje pod nazivom “Zaštita računarskih podataka u poslovno informacionim sistemima”.

Predavanje će održati Edin Livadić, diplomirani informatičar, stručnjak sa višegodišnjim iskustvom u oblasti Cyber bezbjednosti.

Predavanje će biti održano u velikoj sali Omladinskog centra u Brčkom (Trg pravde 18), u četvrtak 8. februara 2024. godine sa početkom u 12:00 časova. Svi zainteresovani za učešće na predavanju prijave mogu da dostave putem kontakata Udruženja poslodavaca. Za one koji neće moći lično da prisustvuju predavanju u Omladinskom centru, a željeli bi da saznaju više o ovoj temi, biće organizovan prenos putem linka, uz prethodnu registraciju.

Podršku u organizaciji ovog važnog predavanja za zaštitu jednog od najvažnijih resursa kompanija – računarskih podataka, Udruženju poslodavaca pružilo je resorno Odjeljenje za privredni razvoj, sport i kulturu.

IZVORwww.brckodanas.com; www.facebook.com/poslodavcibrcko;
Prethodni postUmjetnost prevođenja – jezici kao naša veza sa svijetom
Sledeći postRadarske kontrole u periodu od 5.2.2024. do 11.2.2024. godine