Završen Vidovdanski turnir FUTSAL 2015

185

Ekipa malog fudbala „La vita SLOGA“ iz Gornjeg Crnjelova, pobjednik je ovogodišnjeg Vidovdanskog turnira FUTSAL 2015 koji je na Stadionu malih sportova „Blatuša“ u Brčkom organizovao Klub malog fudbala „Brčko Zdravlje“.

„La vita Sloga“ je u finalnom meču u konkurenciji seniora savladala ekipu „Fer plej“ iz Banja Luke rezultatom 8:7 na penale, nakon neriješenog 2:2. U borbi za treće mjesto ekipa „Zekerić voće“ iz Tuzle pobijedila je ekipu „JP Komunalno“ rezultatom 6:0. U mlađim kategorijama su slavili: MNK „Klanac“ u konkurenciji pjetlića, “Diskoteka Falko“ u konkurenciji kadeta,“Enerdži net“ u konkurenciji piuonira i MNK „klanac“ u konkurenciji juniora.

Što se tiče nagrada, seniorske ekipe su podijelile sumu od 11 000 KM, a po tri prvoplasirane ekipe u svim mlađim kategorijama dobile su novčane nagrade po sistemu 300, 200 i 100 KM. U okviru ovogodišnjeg turnira uspješno je realizovana i humanitarna akcija u kojoj su fudbaleri zajedno sa posjetiocima sakupljali novac za malu Mariju Đurđić.

Posebne zahvalnice za pomoć u realizacviji turnira organizatori su uručili Sprskoj pravoslavnoj crkvi,opštinskim odborima SDS i SNSD te Radoslavu Subotiću vlasniku „Apoteka Zdravlje“.

Posebno je pozdravljena odluka organizatora da za najbolje pojedince proglasi 2 igrača: Kristijana Čoeca, reprezentativca Slovenije i člana italijaskog kluba „Asta C-5“, i Igora Mirkovića, igrača ekipe „Fer plej“ iz Banja Luke.

(Radio Brčko)

Prethodni postOdržan memorijalni odbojkaški turnir “Milorad Dragičević 2015″
Sledeći postŠta se desilo sa djevojčicom sa najpotresnije ratne fotografije?

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime